lørdag den 12. januar 2013

Paint your cups!

Nem måde at lave fint porcelæn på. Tegn prikker med en guld pen som denne fra Panduro og sæt det derefter i ovnen. Instruktionerne står på pakken når du køber pennen. 

7 kommentarer:

 1. Hold nu op... det ligner jo rigtigt guld! Sådan en skal jeg have : )

  SvarSlet
 2. Ej - en god idé. Har set nogle kopper fra Ferm Living med harlekin-tern i guld - på en blog. Jeg kan ikke finde dem i butikkerne, men nu kan jeg måske selv lave dem :-) Tak for ideén. Kh Helle

  SvarSlet
 3. Så fin idé. Prikker blir man heller aldrig træt af. Er helt vild med din nye header! Tak for ideen og ha en rigtig dejlig uge :-)

  SvarSlet
 4. ja, altså, jeg ville nu mene at porcelænstussernes guldfarve ikke lever op til det på billedet. tusserne er gode, men de ser bare ikke helt sådan der ud. Der skal man enten finde en god porcelænsmaling eller kaste sig ud i noget med folie, fx den her slags:
  http://www.cchobby.dk/color-dekor-5-ark_2.aspx

  selv har jeg kun afprøvet tusserne, som jeg er meget glad for, men guldfarven er altså ikke så fræk som man kunne ønske sig.

  Venlig Hilsen Sisse-Sofie

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle fine krus! man kan gøre meget med porcelænsmaling, hører jeg! Jeg forstår nemlig slet ikke, hvordan andre får det til at fungere. Jeg synes mit løbe, på den måde, at laget af maling bliver tykkere nederst i en cirkel f.eks. Ville ellers gerne male løs ;)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer. Jeg har også prøvet porcelænsmaling på et tidspunkt, og det kunne jeg slet ikke få til at fungere. Håbede derfor at tuscherne var bedre og at farven blev kraftigere. Tror jeg ville give dem flere lag og så ind i ovnen efter hvert lag. Men ved ikke om det er opskriften på succes med de tuscher. Jeg har også lavet krus med prikker i folie som var skrået ud med en udstanser fra Panduro. Dét virker men er jo ikke så godt til opvaskemaskinen. Men som et krus til blyanter etc. er det perfekt. Kh Rikke

  SvarSlet