torsdag den 10. januar 2013

Ferm nyheder 2013

Ferm Spring/Summer 2013 katalog er på gaden
Min favorit blandt mange er det sort/hvide tapet med halvcirkler. Samme print fås også som badeforhæng, puder og tekstilkurv. Se hele det smukke katalog her.
Hvad er din favorit?7 kommentarer:

 1. Helt enig overvejer hvor jeg kan have tapetet :)

  SvarSlet
 2. Min favorit er også det nye mønster. Men i det hele taget så synes jeg kollektionen denne gang indeholder vildt meget lækkert, måske i sær til børneværelset :) God weekend!

  SvarSlet
 3. Fin tapet!!! Idag har jag en liten tävling i min blogg.. välkommen att vara med! :-) Ha en fin Fredag.

  SvarSlet
 4. YES ENDELIG!!! Har nu i et 1/2 år haft et dødsygt midlertidig badeforhæng hængende, fordi jeg ikke lige kunne finde det helt rigtige. Det har jeg fundet nu.... Namme nam hvor er det med sorte halv-cirkler bare lige så grafisk og dejligt som jeg gerne vil have det.. Så kan man måske snart nyde at træde ud på badeværelset igen :-)

  SvarSlet
 5. Uha, det tapet dér, er for lækkert :-)

  SvarSlet