søndag den 29. juli 2012

Prik...............

Prikker på væggen. Det nemt selv at lave ved at klippe prikker ud i sort folie. Synes det kunne være fint til et børneværelse...eller måske en entré. Her kan du købe folie i metermål. 1 meter er nok til rigtig mange prikker.
Billede fra Emmas Designblog fra Emmas datters værelse. 

Styling af Lotta Agaton for NK Indredning

lørdag den 21. juli 2012

Copper LOVE

I still like copper and I like it with lots of white. But I LOVE it in combination with marble. 
See the table from Iacoli & McAllister further below, combining the two materials. The granite saucepan with copper handles is also a favorite

fredag den 20. juli 2012

Elastisk magasinholder

Har før set disse gummibånd være brugt til opbevaring af sko i entréen eller i køkkenet til køkkengrej, men de fungerer egentlig også godt som magasinholder.
Elastikkerne hedder Droog strap og koster 159 kr. pr stk. og kan købes her eller her. Fås også i sort og hvid.

torsdag den 19. juli 2012

Luftig sættekasse

Faldt over disse billeder på den svenske blog Mokkasin. Her er bagbeklædningen taget af en almindelig sættekasse og nogle er skillevæggene også fjernet. Synes den er super fin. Ser her hvordan hun har gjort. Og kig i øvrigt forbi hendes webshop også. Mange fine ting til børneværelset.

Source: Mokkasin.blogspot.dk/

tirsdag den 17. juli 2012

Ro på!

Meget grafiske mønstre og former som striber, harlekintern og trekanter i sort & hvid, er altid en god måde at skabe ro og rene linjer i et rum, hvor der sker meget, som på et børneværelse.

Taburetter fra Ikea som er blevet malet. Opbevaringspose fra Varpunen, Poster med solbriller og mustache mener jeg er fra RK design, men ser ud til at være udsolgt. Gulvtæppe på nederste billede er fra IKEA.

Andre gode grafiske posters med ro på effekt:Posters fra RK design, Mimis Circus, Mokkasin og Isa Form.

mandag den 16. juli 2012

Stjæl idéen

Middelhavsstemning til terrassen
Alt for damerne uge 27

Brug elementer af flet, genbrugstræ, sækkelærred eller hør, og tilføj en svalende lyseblå farve for at skabe en afstressende og ferieagtig middelhavsstemning.
Af Rikke Graff Juel
Foto: Oi Soi Oi

søndag den 15. juli 2012

Stjæl idéen

Kelim & kobolt
Alt for Damerne uge 26.

Skandinavisk design og mellemøstligt håndværk i skøn forening - miks kelimtæpper og puder i jordfarver med den kølige koboltblå farve og strømlinet 80ér-inspireret design.

Af Rikke Graff Juel
Foto: Brandts Indoor

Stjæl idéen

Grafisk mønstermiks.
Som jeg tidligere har skrevet var jeg i praktik for Alt for Damerne i maj, og der lavede jeg nogle af deres faste sider med Stjæl idéen. 
Denne er fra uge 25.

Du kan skabe en helt unik indretning ved at mikse billeder på væggen med f.eks. en lampe, en perlekæde og et fint tæppe. Vær modig og bland forskellige grafiske mønstre og geometriske former.

Af Rikke Graff Juel
Foto: Kristina Kurronen/Kuvaryhmä/Skoy

lørdag den 14. juli 2012

Collage af tilfældigheder

Fin collage af gamle tilfældige (men alligevel nøje udvalgte!) kvitteringer, postkort, huskesedler etc., som hænger så tæt og tykt, at det nærmest danner et tæppe ned af væggen.
Source: Jeff Colson.

søndag den 8. juli 2012

Louise Laboratorium

I sidste uges Alt for Damerne var denne boligreportage, som jeg har lavet sammen med Frederikke Heiberg. Det helt HELT fantastiske hjem tilhører Anne Louise Breiner, som er kvinden bag designfirmaet BALlab
I en bungalow på 92 m2 plus kælder, formår hun at forene familielivet på Amager med et kreativt laboratorium, hvor hun eksperimenterer med hendes markante designs.


UDDRAG FRA ARTIKLEN:

Kreativt laboratorium og familiehule på få m2.
For Anne Louise har det ikke været svært at kombinere virksomhed og private gemakker, selvom kvadratmetrene er få.
 – Trods husets størrelse, synes jeg vi er lykkedes med at skabe nogle dejlige og funktionelle rammer for vores lille familie. Her er alt, hvad vi kunne ønske os. Om sommeren fordobles vores opholdsplads, når vi kan slå dørene op til vores dejlige terrasse omgivet af skønne gamle frugttræer. Om vinteren rykker vi tæt på hinanden i vores hyggelige stue/alrum, fortæller Anne Louise. 
Ved at  skille det traditionelle ad og sætte det sammen på en ny måde, har hun skabt en meget personlig stil.  Et bestemt mærke eller et antal solgte eksemplarer er bestemt ikke en blåstempling for Anne Louise. – Det er min klare holdning, at design skal kunne noget særligt og være noget i kraft af sig selv for at være godt, mener Anne Louise, hvis  puls stiger betydeligt, når hun besøger især svenske loppemarkeder. Hun ser stor skønhed i unika og har det af samme grund også lidt svært med to ens af noget som f.eks. to ens sengeborde på hver sin side af dobbeltsengen eller de samme reoler i alle husets rum. - Der findes så meget fantastisk design derude, så er det da helt skørt, at vi alle sammen skal have det samme og oveni købet flere styk, siger Anne Louise.


Velovervejede beslutninger men knap så god timing.
Da Anne Louise og Jesper købte huset i 2005 skulle alt gøres! Der er ikke en cm2 i huset, som ikke er rørt.
- Vi købte huset da vores datter Clara Sophie var 9 måneder gammel, og jeg var 4 måneder henne med Carl August. Det var tid til at købe et dødsbo, som skulle total istandsættes fra ende til anden. Timing har aldrig været vores spidskompetence, fortæller Anne Louise med et smil på læben. Huset var det første og eneste hus, de var ude at se. De mødtes med ejendomsmægleren en søndag formiddag, og et par timer senere sad de på en cafe i Dragør.
– Jeg havde sommerfugle i maven og var helt nyforelsket i huset – det første Jesper sagde var ’hold kæft en bunke lort – godt vi ikke skal bo der!’
Men Anne Louise var ikke i tvivl. - Huset talte bare til mig med det samme. Lyset, mulighederne, frugttræerne og et kvarter på cykel til Rådhuspladsen eller ned på stranden. Vi er begge meget glade for, at vi gjorde det.
Tjek hendes puder ud her og se hvor du kan købe dem. Og glæd dig til efteråret for der kommer hun med spændende nyheder. Jeg har fået lov til at smugkigge, og kan kun sige, at det helt sikkert er noget, som skal have en plads i mit hjem.