onsdag den 27. juni 2012

It´s all about the color.

More Color Blocking by talented Floor KnaapenSvensk ødegårds idyl

Roen breder sig når man ser Elisabeth Dunkers svenske ødegård. Upoleret, nostalgisk og autentisk. Ser ikke ud som om der er bredbånd her og heller ikke mobildækning.


Besøg Elisabeth Dunkers website www.finelittleday.com

torsdag den 21. juni 2012

Color Blocking & Pastel

Color Blocking og Pastel i vanvittig smuk forening i en billedreportage af Anne-sofie Markus og Floor Knaapen. Kan li´det MEGET!


Source: Trendland

mandag den 18. juni 2012

Stjæl idéen

Kombineret sofa og seng
I maj havde jeg 3 dejlige dage i praktik på Alt for damernes boligredaktion. Der lavede jeg nogle stykker af deres faste side med Stjæl idéen. De kommer i bladet de næste 4 uger. Her er den første som er i i denne uge (beklager at teksten er så lille):
Billedet af sofaen har jeg lånt af Hilde og Linn fra den norske blog Dotty love. Elsker de to norske pigers stil. Lige nu er de med i en konkurrence om udendørs styling. Stem på dem her.
torsdag den 14. juni 2012

Eventyr på lyse flader.

Mit hjem er i Alt for damerne i denne uge. Repotagen hedder Eventyr på lyse flader. Den dygtige fotograf er Frederikke Heiberg.
Kunne du også tænke dig at vise dit hjem frem i et magasin, så send mig en mail med nogle billeder af hvordan du bor. Lidt støv, rod og dårlig billedkvalitet gør ingen forskel.
Fotograf Frederikke Heiberg

onsdag den 6. juni 2012

DIY til kontoret

Dekorer dine mapper og magasinholdere med masking tape og folie. Nemt og fint!
Jeg er i eksamens mood for tiden, og kan være ganske kreativ med overspringshandlinger, indtil jeg bliver tilstrækkelig presset. Men dette er da lidt relevant:o)  Man skal jo have styr på papirerne!
 Billeder fra den finske blog  http://thesecondlifeofmine.blogspot.commandag den 4. juni 2012

Munk - way to live

Var lige ved at køre galt idag, da jeg susede ud af Torvegade. Ud af øjenkrogen fik øje på denne butik. HOV, den havde jeg da ikke set før! Kommer åbenbart for sjældent på Christianshavn, for den åbnede i april. 
Alt hvad de har og specielt kombinationen er lige mig. Butikken forhandler mærker som Frama, Nevvork, Egon Eiermann, Muuto m.fl. og desuden har de billeder af Kristina Dam og Sarah Hvass samt print fra All the way to Paris. 

Er vild med den grønne farve på vinduesrammerne
i kombination med de sodede gule mursten. 

Munk - way to live
Torvegade 25
1400 København KStablede træstubbe i væggen.


Malet rist. Cool!

Source: