onsdag den 30. maj 2012

Skjul din fladskærm

Hvis du ikke er til at det store fladskærms TV skal hænge og trone i stuen, så gør som her, og camoufler det ved at hænge en gallerihylde lige under skærmen og byg op med billeder rundt om.
 Source: www.dwell.com

søndag den 27. maj 2012

Willy Ollero

Posters by Spanish artist Willy Ollero. I love the way she mix collage and drawing and that she communicates strong ideas about freedom and femininity. Buy them on Sociaty 6.Kogeplader

Wallstiker fra Stickers deluxe. Lige nu på tilbud i webshoppen Designtendenser
Hurtig og fin løsning til det lille køkken til børneværelset.

torsdag den 24. maj 2012

Min nye genbo

De hamrer, banker og maler ovre hos min genbo...og det har de gjort i et halvt år. Det er designeren Tom Rossau som er flyttet ind. På torsdag åbner de dørene til deres nye butik, showroom og værksted på Frederiksberg allé 5.
mandag den 21. maj 2012

Light forest

Det hollandske designstudio Ontwerpduo har udviklet dette modulopbyggede lampesystem til loft og væg. Det kan bygges til det uendelige, næsten som en plante som vokser henover loftet og væggen.

Source: here
Website: here


onsdag den 16. maj 2012

Magasin holder

En magasin holder på væggen til opbevaring af de bedste magasiner mixet med billeder, kort og bøger. 
Køb den her.

Source: Stella Harasek via www.divaaniblogit.fi/

lørdag den 12. maj 2012

Dotty love

Faldt over denne inspirerende norske blog, Dotty love. Den er fyldt med smukke billeder og gode idéer. Er spcielt vild med deres DIY posts. Bag bloggen står fotograf Linn Karen Førland og grafisk designer Hilde Mork.


 


torsdag den 10. maj 2012

onsdag den 9. maj 2012

Trekantet bad

Jeg ville nok i sidste ende ikke have modet til at få lavet et badeværelse som dette, men tænk at flytte til et nyt sted hvor en anden allerede havde taget beslutningen og lavet det sådan! Ville være glad hver morgen jeg stod op til mine fliser med trekanter. I hvert fald det første stykke tid.  Billederne er fra Elle Interior.

tirsdag den 8. maj 2012

Tallerkner på række!

Platter og tallerkner som hænger på en lige række i et hjørne giver en meget fin effekt! 
Source: Remodelista.com

søndag den 6. maj 2012

Projekt flyt kommode!

Et par snapshots fra mit kreative hjørne. Jeg har rokeret lidt rundt herhjemme for at få plads til nogle store hvide skabe i entréen. Nu var det altså slut med sko, jakker og tasker over det hele. Jeg har en datter som går i skovbørnehave, og det har i vinters krævet hele tre flyverdragter og vinterstøvler = kaos lige inden for døren! 
Derfor måtte denne kommode som før stod i entréen ind i et hjørne af stuen. Kommoden rummer alverdens ting som postkort, bånd, udklip, folie, værktøj alt hvad en gammel dekoratør som jeg gemmer på og ser som mit kæreste eje (udover skovbørnehavebarnet og hendes far.) I baggrunden ses den før omtalte sættekasse.  

Lysestager fra Hay og Ikea.
Billeder af Leif Sylvester, Lea Hebsgaard Andersen,
Bob Noon, Maggie Kempinska og Elisabeth Baumann.
Postkort fra Sisterbrandt.
Giv væggen mere liv ved at bruge forskellige rammer
og lad nogle af billederne være uden ramme.
For at skabe variation, brug farvet murersnor
til at hænge nogle af billederne op med. 

lørdag den 5. maj 2012

Grafisk lækker multi bag

Elsker disse multibags som er lavet af printet pvc. Brug dem til legetøj, som papirkurv, som potteskjuler etc. Tænker at det også kunne være fint at hænge nogle op på væggen i entrén, så man hurtigt kan smide de ting i som ellers kommer til at ligge og flyde. Andre forslag? 
De kan købes her.torsdag den 3. maj 2012

Stilleben poster

Har i set Stillebens 10 års jubilæumsposter lavet af Berit Mogensen Lopez. Den er da fin!
Mål 70 x 100 cm. Pris 250 kr. Køb den her.