mandag den 30. april 2012

Fine little wall

Wall decoration from the home of Elisabeth Dunker from Fine little day.
Potholder collection.
Poster by Olle Eksell.
Vintage plates on wall.

Madam Stoltz lampe

Må jeg anbefale denne lampe. Kan fungere både som væg og bordlampe. Prisen er 2200 kr.

Se den her.
søndag den 29. april 2012

Så er der serveret!

Normalt falder jeg ikke i svime over madbilleder, men disse er nogle af de smukkeste jeg har set. Dét er køkkenkunst!
Stylist Stella Nicolaisen
Lu Bjurulf
Lotta Agaton
Lo Bjurulf
Linda Lundgren 
Linda Lundgren
Linda Lundgren
Lotta Agaton
Lotta Agaton

fredag den 27. april 2012

Cool kitchen

Køkken med et rigtig fint udtryk og meget atmosfære. Lige et køkken man har lyst til at sidde og sludre i over en flaske rødvin til langt ud på natten. Stole, køleskab og lysestage giver tresser feeling, mens fliserne til loft og spisebordet giver det et strejf af industrikøkken. 

Fotos af Jonas Ingerstedt

onsdag den 25. april 2012

Gemetrisk natbord

Disse billeder af malede bogkasser har inspireret mig til at gå igang med et lille projekt. Resultatet skal i nok få at se. 

Source: http://pikkuvarpunen.blogspot.com/

tirsdag den 24. april 2012

mandag den 23. april 2012

Ballerina lampe

Denne lampe fra IKEA´s nye PS kollektion er godt nok,  hm...spøjs....og iøjnefaldende, sjov, støvfangende, sød og ikke som lamper er flest. Kommer i butikkerne 1. maj.


fredag den 20. april 2012

Ingela P Arrahenlus

Lidt nyt og gammelt fra den svenske illustrator, som laver så fine plakater til børneværelset.

Jeg har ikke fundet mange webshops, som har hendes plakater men ikke en webshop som har dem alle, så det er med at google sig frem til favoritten.


onsdag den 18. april 2012

BALlab puder

Vil da i den grad lige anbefale disse alt for lækre puder fra BALlab. Elsker stilen! 
Udover de skønne mønstre og farver, er de i en virkelig GOD kvalitet!
Puderne er det første produkt fra BALlab, som er startet af designer og arkitekt Anne Louise Breiner. Glæder mig allerede til at se, hvad hun finder på næste gang!

De fåes i 3 modeller og 6 farver. Priser mellem 549 kr. og 649 kr. Kig forbi www.ballab.dk og se forhandlere.

tirsdag den 17. april 2012

Nabo med stil


Tog et par billeder hos min søde nabo Lotte som sammen med hendes søster ejer webshoppen Mimis Circus, som er spækket med lækre sager til hjemmet og specielt til børneværelset. 
Hun bor selv helt fantastisk, og jeg er vild med alt hvad hun har. Specielt denne lampe, som hun har hængende over spisebordet. Den er fra det franske mærke Nonjetable og håndlavet af krydsfinér og ren uld. Den giver et blødt lys og er bare PÆN på den naturlige måde!
Den fåes i creme og grå og koster 2399 kr. Kig forbi Mimis Circus og se lampen og alle de andre lækkerier.

søndag den 15. april 2012

Evren Tekinoktay poster

Billedkunstneren Evren Tekinoktay er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi, foruden på Jan van Eyck Akademie og på Gerrit Rietveld Akademie i Holland. Hun deler vielsesring med kunstneren Tal R, og har med sin farverige kunst og collager udstillet på flere ansete gallerier og museer – herunder Zwinger Galerie i Berlin, The approach i London, og på Charlottenborg-udstillingen Til vægs. Derudover ejer hun luksuslingerie-butikken Tekinoktay Finest Lingerie i Silkegade i indre København. Butikken er en blanding af fransk boudoir-stemning og hipt berliner-miljø og helt igennem gennemført.

Tekinoktay Finest Lingerie - NO 5 pris 295 kr.
70x100 cm.
Kan købes her.

Følgende er fra et interview i ibyen.dk

Hvad er det bedste ved København?
»Det bedste ved København er, når man kommer hjem fra en rejse fra en millionby. Så er København sød fra top til tå og en helt gennemskuelig kær tøs.«
Hvad er det værste ved København?
»Det værste er hundelortene. Jeg ved godt, de ikke er så synlige i indre by, men ellers er de alle vegne, og det er ærgerligt, at hundeejere ikke tager det søde med det sure og samler op efter deres hunde. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har været ved at glide i en, når jeg træder ud af min hoveddør – og det er ikke specielt heldigt at paraglide henover en tilfældig lort, når man eksempelvis er højgravid.«
Hvad er dit yndlingssted at se kunst i København?
»Mine yndlingssteder er Kunstindustrimuseet, der er så smukt. Og hos Schäfer Grafisk Værksted i Nansensgade.«
Hvad er det frækkeste sted i København?
»Det må være noget, der ligger i Silkegade.
Behøver jeg at sige mere?
Hvad er det mindst frække sted i København?
»Toftegårdsplads i Valby er det mest uattraktive sted, jeg kender i København. Her burde man for alvor bygge byens største og mest fantasifulde plads for børn og voksne med en stor svævebane. Se bare på byen Berlin, de har de bedste udendørsfaciliteter for børn og for deres forældre og for deres bedsteforældre for den sags skyld.«
Hvad er det sjoveste at lave i København?
»At forvilde sig i Skærsilden inde i Tivoli og krydse fingre for, at Toots Thielemanns kommer forbi netop den dag og gi’r et nummer.«
Hvad er dit yndlingssted i København?
»Mit yndlingssted i København var Det Franske Institut på Østerbro med den magiske have over alle haver. Instituttet og haven er desværre blevet til sørgelig historie og er lige nu en byggeplads med kraner, biler, og ufærdige kommende boliger. Århusgade på Østerbro, hvor jeg er vokset op, har også en særlig betydning for mig.«
Hvor går du hen i København, når du vil opleve noget nyt?
»Jeg går ud af min hoveddør, hopper elegant over hundelorten, svinger til højre og ser, hvad der sker.«
Source: Ibyen.dk og www.permild-rosengreen.dk

onsdag den 11. april 2012

DIY dukkehus

Fra dårlig tilstandsrapport - 
til totalrenoveret villa.
Jeg lavede dette dukkehus til min datter i julegave. Op til jul var jeg i tidsnød, så det blev ikke helt færdigt til juleaften. Bla. manglede der et toilet, hvilket jeg tænkte var lige gyldigt, men det var det første hun nævnte efter naii og tak: "Jamen hvor er toilettet? Nå så må de bare tisse i håndvasken!!" Det har de så gjort indtil idag, hvor vi endelig fik købt et toilet.

Så her er billeder af det færdige dukkehus inkl. toilet MED sædebetræk! 


Huset er et gammelt Lundby hus, som jeg fandt på et loppemarked for nogle år siden. Det havde stået ude i regnvejr i flere dage, og var i aldeles dårlig stand. Men jeg kunne godt lide den brede træ trappe. De andre huse jeg havde set havde mindre pæn plastiktrappe, så jeg slæbte den faldefærdige rønne med hjem og fortrød flere gange, at jeg ikke havde købt et i bedre stand. Huset fik først en (nej mange!) lag hvid maling overalt. Og så gik jeg igang med at tapetsere, lægge gulv, male vinduer og tag osv. Indbo er et mix af ting jeg selv har lavet, fundet på loppemarkeder og Miniaturehuset.dk samt nogle få ting fra Sylvanian Families.

Se også mine andre dukkehus indlæg herherher og her.

tirsdag den 10. april 2012