torsdag den 11. oktober 2012

Grafisk femininitet

Faldt lige over disse cool collager af Maria Klingenberg, som studerer grafisk design på på Danmarks Designskole. Synes hendes stil er en lækker blanding af stramme grafiske linjer og feminine undertoner.  Tjek hendes website  http://marenberg.dk/
11 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det fedt!! Det er så meget min stil.
  Jeg elsker lyserød, lysestager og billeder på væggene, men er også til minimalisme og grafiske detaljer. De ville passe så godt hjem til mig.

  SvarSlet
 2. Åhh jeg er så fjollet at jeg også har lavet et indlæg med de fine sager - har naturligvis linket tilbage til dig, http://by-bak.blogspot.dk/2012/10/no-0343-struktur-metallic-og-kunst.html tak for inspirationen og rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 3. Hej Dorte. Det er helt fint! Jeg har kigget lidt på din blog. Du bor super fint. Kunne du tænke dig at lægge hus til at jeg kommer forbi med en fotograf og tager nogle billeder til et magasin? Det behøver ikke være hele huset. Vi mangler i øjeblikket billeder af en stue og spisestue hvor 3 kvinder viser deres rum frem og fortæller lidt om deres stil etc. Jeg kan også se at du også har lavet nogle fine børneværelser, dem kunne vi også bruge til en anden sag. Du kan ringe til mig på 40714422. hvis du er interesseret så kan vi lige snakke om det. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke. Tak for det og hvor skønt, at du kan li mit hjem og blog :-)

   Lyder spændende og jeg giver et kald i løbet af weekenden og ser om jeg kan fange dig der. Ellers kan vi følge op på mandag. Rigtig god weekend, kærligst Dorte

   Slet
 4. Hej Dorte. Jeg har netop opdaget at du allerede har fået taget billeder til Boligliv. Så kan vi desværre ikke bruge dit hjem. Øv da!

  SvarSlet
 5. Hej Dorte. Jeg har netop opdaget at du allerede har fået taget billeder til Boligliv. Så kan vi desværre ikke bruge dit hjem. Øv da!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det ville jeg netop have talt med dig om - helt i orden, måske vi mødes en anden gang :-)

   Slet
 6. Det håber jeg vi gør! God søndag. Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Det ser så fint ud! Lidt Trine Struwe inspireret.

  SvarSlet