fredag den 3. august 2012

Lysende sukkerbomber

En pige med en shop på Etsy laver disse lamper, som ligner noget man har lyst til at sætte tænderne i. En kæmpe kyskage! Se dem her. 
Måske jeg skulle overveje, at hænge en op i mit køkken i håb om, at det ville give mig mere lyst til at give mig i kast med det der væmmelige, som hedder bagning og madlavning -  jvf. reportagen om mig og mit køkken i denne måneds udgave af Boligliv. Det må jeg i øvrigt lige få lagt et billede ud af i weekenden.


6 kommentarer:

 1. De er så fine! Og super flotte farver man kan få, er også helt vild dem, så fint håndværk. Hvis jeg havde jeres køkken ville jeg nok ikke få lavet det helt store, ville bare stå og i dwell mode og nyde udsigten opad! Ha en skøn weekend.

  SvarSlet
 2. Ja de er så fine har ønsket mig en i fødselsdagsgave til vores køkken :) Munk i København er forøvrigt blevet forhandler af dem. Kan også anbefales at tjekke studio snowpuppes hjemmeside skøn inspiration. God weekend.

  SvarSlet
 3. Enig, rigtigt skønne lamper!

  Og så er jeg nødt til at spørge, den fine mand i din header hvem er det lavet af?

  SvarSlet
 4. Very cool and full of texture. I am definitely with you on needing some extra incentives for being in the kitchen!

  SvarSlet
 5. Ja, lamperne ER fantastisk flotte - både grafisk og i farverne.
  I kan læse mere om lamperne her: www.whatwedo.dk/produkter
  og se nærmeste forhandler her: www.whatwedo.dk/forhandlere

  SvarSlet