torsdag den 14. juni 2012

Eventyr på lyse flader.

Mit hjem er i Alt for damerne i denne uge. Repotagen hedder Eventyr på lyse flader. Den dygtige fotograf er Frederikke Heiberg.
Kunne du også tænke dig at vise dit hjem frem i et magasin, så send mig en mail med nogle billeder af hvordan du bor. Lidt støv, rod og dårlig billedkvalitet gør ingen forskel.
Fotograf Frederikke Heiberg

15 kommentarer:

 1. Super fed blog og fantastiske FOTO af et super lækkert hjem!!! Sættekassens i dit køkken hvor er den fra??? Og hvilken størrelse og antal rum er der ?

  SvarSlet
 2. Smukke, smukke billeder. En dejlig blanding af forskellige tidsperioder og stilarter tilsat lidt kunst.

  SvarSlet
 3. Mange tak!
  Lige nu ser her knap så pænt ud, for jeg har en stylistopgave i næste uge og stuen bliver brugt som opbevaring indtil da. Det er altså ulempen ved en lejlighed som denne. Man kan ikke lige sætte tingene ind et sted hvor det er ude af syne.
  Lejligheden er 118 m2 og de 70m2 er i det store rum som rummer køkken, spisestue, stue og kontor. Derudover er der soveværelse og børneværelse og selvfølgelig bad og entre.
  Sættekassen er fra Hay. Neon living har også noget lignende.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Har lige købt bladet idag, men endnu ikke nået at terpe det igennem. Dejlige lyse flader, og er vild med den måde lyset falder ind på! Lækre detajler og så fin kunst. Er blevet spurgt om, jeg ville være m i en Boligrep. fordi de havde været inde og snuse lidt på bloggen, men har ikke fået noget konkret af vide endnu. Super go stil og tak for kigget. Ha en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 5. Smukke smukke billeder. Alene lysindfaldet gør mig helt bjergtaget. Og resten af indretningen ligeså.

  SvarSlet
 6. Wauw, hvor er det nogle lækre billeder - og en lækker lejlighed.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Hvor bor du bare fint altså !
  Jeg er simpelthen nød til at tilføje din fine blog til min nyoprettet Pinterest :)
  http://pinterest.com/silk007/blogs/

  SvarSlet
 8. Flotte og meget inspirerede billeder. Står selv overfor en flytning, og skal i den forbindelse have købt ny sofa. Hvor er din fra? Den er rigtig lækker!

  SvarSlet
 9. Hold da op, hvor er det lækkert!
  Hvor er sofabordet fra? Sig ikke at det er genbrug eller noget lignende.

  SvarSlet
 10. Tak for det allesammen!

  Sofaen er fra Bolia. Modellen hedder Pasadena. De har den stadig og den kan selvfølgelig fåes i et hav af stofkvaliteter og farver.

  Desværre Eva, det er et loppefund. Jeg har købt det i B&W hallerne ude på Holmen som har åbent hver anden weekend. Men det burde altså være muligt at finde noget der ligner meget.

  God weekend til jer alle!

  SvarSlet
 11. Fint! Jag gillar speciellt tavelsamlingarna.

  SvarSlet
 12. Det er fantastisk tjekket og super inspirerende.

  SvarSlet
 13. Virkelig inspirerende lejlighed!

  På billede nr. 15 er der et grafisk billede, det ligner en blomst i rosa og natur farver. Det er et jeg længe har haft i tankerne men har glemt hvad hende grafikeren hedder og fra hvilken hjemmeside jeg kunne købe det.
  Er det noget du kan hjælpe med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er Kristine Mandsberg og det kan købes hos CMYK kld. Kh Rikke

   Slet
 14. Sikke et skønt hjem - så mange fine detaljer! Jeg har forelsket mig i din hylde ved siden af sofaen, hvor er den fra?
  Vh Line

  SvarSlet